« Home | negen chardonnay's later » | wijnweetje » | BOB's voor bier - eindelijk! » | Naar aanleiding van een Claude Terrand, Hautes Côt... » 

dinsdag, mei 23, 2006 

Afspraak De Wingerd

Dat De Wingerd een mega-ongelofeloos ende formitastisch wijnwinkeltje is, weten jullie nu allemaal wel al. Edoch, zoals ik beloofd had, herinner ik jullie even aan Bert Cools' voorstel: een wijnproefavondje met de 'kallende' walsende Bert himself @ De Wingerd ergens in september op een vrijdagavond of in het weekend. De Orbis bepaalt het budget, over het soort proeverij kunnen we overleggen. Stuur jullie voorkeur voor dag en uur (over de pyjama-after-party kunnen we het nog altijd wel eens hebben), of gewoon (misschien gemakkelijker) wanneer jullie niet kunnen en laat ook even weten welke hoeveelheid liquide middelen jullie zo gekoesterde beurzen mag verlaten. Suggesties voor het type proeverij ook altijd welkom ...

Posten maar! Prosit!

Zondag 3 september niet.
Budget: 20-25 Euro.

Voor mezelf zijn (tot nu toe) alle zaterdagen en zondagen van september goed, behalve zaterdag 17 september en zondag 30 september. Als het echt niet anders kan, mag een vrijdagavond ook (maar dan liefst niet op 16 en 28 september, repetities weetjewel).

Ben het eens met het budget voorgesteld door Chevalier. Aangezien ik nog geen idee heb hoe september er zal uitzien, gaat voorlopig elke avond.

Een reactie posten
Add to Technorati Favorites

Photobucket - Video and Image Hosting

Info

  • Officiële site van de Fratres Organoleptici
  • Volgende bijeenkomst: 04 januari 2008, Auprès de la manège à St.-Trond
  • Gezagvoerend chevalier: Amaronese
Info

Belgian wineblogging fellas:

E-mail


Heb je vragen of wil je ons iets laten weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!



Foodrank.eu

Powered by Blogger